Hør om andres oplevelser med Prostasan, og bliv klogere på symptomerne ved godartet prostataforstørrelse

Den mandlige overgangsalder? Ja, den findes i virkeligheden!

Overgangsalder for mænd er ikke noget, vi taler meget om. Men ikke desto mindre er andropausen, som den kaldes, meget virkelig, selvom den viser sig på lidt andre måder end hos kvinden. Et af de hyppigste symptomer er, at prostata vokser, og det kan medføre adskillige gener. Gener, som mange ikke ved, hvad skyldes, og hvordan de kan afhjælpes.

Testosteronproduktionen falder, når alderen stiger

Når testosteronproduktionen daler, påvirker det for eksempel musklernes masse og styrke, den seksuelle lyst og stofskiftet, og prostatakirtlen kan vokse og bevirke, at det bliver svært at lade vandet og tømme blæren. Derfor løber mange mænd oftere på toilettet, når overgangsalderen rumsterer, og døjer med det i stilhed.

Skal du på toilettet igen, mand?

Hyppige toiletbesøg – både om dagen, men også om natten – kan være enormt belastende. Både fordi det er en ubehagelig fornemmelse aldrig at føle sig tømt, men også fordi det går ud over nattesøvnen og dermed velværet. Med naturlægemidlet Prostasan kan du gøre en forskel i løbet af relativt kort tid. Prostasan er nemlig et effektivt naturlægemiddel mod hyppig vandladning hos mænd, som skyldes godartet, lettere forstørret prostata. Prostasan kan anvendes ved karakteristiske symptomer på let forstørret prostata såsom hyppig vandladningstrang, efterdryp, følelsen af ufuldstændig blæretømning, eller hvis der er problemer med at få vandladningen i gang. Og husk: Prostasan forstyrrer ikke den seksuelle formåen.

Prostasan®

Prostasan® er et naturlægemiddel mod hyppig vandladning hos mænd, som skyldes lettere, godartet prostataforstørrelse. Prostasan kan anvendes ved karakteristiske symptomer på let forstørret prostata såsom hyppig vandladningstrang, efterdryp, følelsen af ufuldstændig blæretømning, eller hvis der er problemer med at få vandladningen i gang. Prostasan forstyrrer ikke den seksuelle formåen.

Den aktive ingrediens i Prostasan er savpalmebær

Prostasan indeholder ekstrakt af økologisk dyrkede savpalmebær. Savpalmen er en hårdfør palme- lignende plante med savtakkede blade, der især er udbredt i Florida. Bioforce anvender økologiske bær fra en specialiseret plantage i Florida, hvor savpalmen dyrkes og de friske bær plukkes og sendes til Schweiz, hvor de nænsomt forarbejdes, så de vigtige fedtsyrer bevares bedst muligt.

Prostasan® er et naturlægemiddel. Læs indlægssedlen. Prostasan® (ekstrakt af savpalmefrugt), pakningsstørrelser 30/90 stk. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til lindring af vandladningsbesvær på grund af godartet, lettere forstørret blærehalskirtel, når en læge har udelukket anden årsag til sygdommen. Dosering: Voksne: 1 kapsel dagligt. Virkningen kan først vurderes efter 3 måneder. Hvis der er opnået symptomlindring, kan behandlingen fortsættes. Prostasan® er ikke egnet til børn. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Ved nedsat lever- eller nyrefunktion bør forsigtighed udvises. Kapslerne indeholder sorbitol. Hvis du ikke tåler visse sukkerarter, skal du tale med din læge. Kontraindikationer: Overfølsomhed over for savpalmefrugt eller øvrige indholdsstoffer. Forkortet produktinformation er baseret på produktresumé dateret 19. januar 2012, som kan rekvireres hos A.Vogel Danmark A/S på tlf. 8770 8770.