Med naturlægemidlet Prostasan® slap Børge for hyppige toiletbesøg om natten

Børge på 64 år oplevede – som mange andre mænd i samme alder – de karakteristiske gener på en godartet, lettere prostataforstørrelse: Hyppige toiletbesøg om natten, der var skyld i afbrudt nattesøvn, mens dagene var påvirkede af en pludselig trang til at vandladning. Efter Børge begyndte at tage et tilskud af Prostasan® hver dag, så kunne han endelig sove igennem om natten og lade vandet på normal vis om dagen.

”Jeg måtte gå på toilettet flere gange om natten”

Det er for mange mænd normalt med en godartet prostataforstørrelse, når de bliver ældre. Selvom det er en lille og godartet forstørrelse af prostatakirtlen, de har med at gøre, så medfører det for de fleste gener i forbindelse med vandladning, f.eks. ufuldstændig blæretømning, hyppig vandladningstrang, efterdryp og besvær med at få vandladningen i gang. Dette var også tilfældet for Børge, som ofte skulle på toilettet om natten og havde en akut trang til vandladning i dagstimerne. ”Jeg måtte gå på toilettet flere gange om natten, og når jeg skulle lade vandet, så skulle det gå hurtigt,” forklarer Børge. ”Derfor sagde jeg ja til at teste Prostasan, da jeg anerkender naturlægemidlers virkning.

Børge fik den gode nattesøvn tilbage grundet Prostasan

Børge svarer prompte, da spørgsmålet falder på, hvorvidt Prostasan har gjort en forskel i hans hverdag: ”Så afgjort!” Børge mærkede nemlig både en forbedring i sin tilstand om natten og om dagen. ”Jeg havde først en fornemmelse af, at det ingen virkning havde, men efter et par dage uden Prostasan har jeg kunnet konstatere, at det havde en gavnlig indflydelse på nattesøvnen, og jeg synes også, jeg selv bestemmer, hvornår jeg skal lade vandet,” fortæller Børge og tilføjer smilende: ”Selvfølgelig med måde!

”Jeg havde først en fornemmelse af, at det ingen virkning havde, men efter et par dage uden Prostasan har jeg kunnet konstatere, at det havde en gavnlig indflydelse på nattesøvnen, og jeg synes også, jeg selv bestemmer, hvornår jeg skal lade vandet.”

Børge

Børge, 64 år, efterlønner, far til fire, bor med sin hustru Inge-Lise i Ulstrup.

”A.Vogel er reelle produkter, der ikke lover mere, end de holder”

Børge, som både dagligt anvender kosttilskud og naturlægemidler, mener, at A.Vogel er et brand, som man kan stole på. ”A.Vogels produkter er troværdige,” fortæller Børge og fortsætter: ”A.Vogel er reelle produkter, der ikke lover mere, end de holder.” Og på trods af at Børge ikke til hverdag går og snakker om vandladning med alle og enhver, så anbefaler han Prostasan, hvis samtalen alligevel falder på emnet. ”Nu går jeg ikke normalt og taler om vandladning, men hvis emnet er der, vil jeg nævne min erfaring med Prostasan,” fortæller Børge.

Prostasan®

Prostasan® er et naturlægemiddel mod hyppig vandladning hos mænd, som skyldes lettere, godartet prostataforstørrelse. Prostasan kan anvendes ved karakteristiske symptomer på let forstørret prostata såsom hyppig vandladningstrang, efterdryp, følelsen af ufuldstændig blæretømning, eller hvis der er problemer med at få vandladningen i gang. Prostasan forstyrrer ikke den seksuelle formåen.

Den aktive ingrediens i Prostasan er savpalmebær

Prostasan indeholder ekstrakt af økologisk dyrkede savpalmebær. Savpalmen er en hårdfør palme- lignende plante med savtakkede blade, der især er udbredt i Florida. Bioforce anvender økologiske bær fra en specialiseret plantage i Florida, hvor savpalmen dyrkes og de friske bær plukkes og sendes til Schweiz, hvor de nænsomt forarbejdes, så de vigtige fedtsyrer bevares bedst muligt.

Prostasan® er et naturlægemiddel. Læs indlægssedlen. Prostasan® (ekstrakt af savpalmefrugt), pakningsstørrelser 30/90 stk. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til lindring af vandladningsbesvær på grund af godartet, lettere forstørret blærehalskirtel, når en læge har udelukket anden årsag til sygdommen. Dosering: Voksne: 1 kapsel dagligt. Virkningen kan først vurderes efter 3 måneder. Hvis der er opnået symptomlindring, kan behandlingen fortsættes. Prostasan® er ikke egnet til børn. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Ved nedsat lever- eller nyrefunktion bør forsigtighed udvises. Kapslerne indeholder sorbitol. Hvis du ikke tåler visse sukkerarter, skal du tale med din læge. Kontraindikationer: Overfølsomhed over for savpalmefrugt eller øvrige indholdsstoffer. Forkortet produktinformation er baseret på produktresumé dateret 19. januar 2012, som kan rekvireres hos A.Vogel Danmark A/S på tlf. 8770 8770.