Natur

Den centrale drivkraft for Alfred Vogel (1902 – 1996) var altid kærlighed til naturen og troen på naturens helende kræfter. Det betyder i praksis økologisk dyrkning og fokus på bæredygtighed.

Holistisk tilgang

Hele vores virksomhed er baseret på en holistisk tankegang. En holistisk tilgang er afgørende for vedligehold af et godt helbred. En afbalanceret livsstil og sund kost, kombineret med gode naturprodukter i perioder med særlige behov spiller afgørende roller.

Hjælp folk med at hjælpe dem selv

Alfred Vogel var i besiddelse af en sand gave og et stort ønske om at videregive sin viden. Dette gjorde han via et magasin, flere succesfulde bøger om sundhed og foredrag over hele verden, og dermed hjalp han med at promovere forståelsen af, hvordan sygdomme kan afhjælpes på naturlig vis. A.Vogel kan nu tilbyde en bred vifte af information, blandt andet denne hjemmeside, nyhedsbreve og tilstedeværelse på de sociale medier.

Friske planter

Allerede i starten af sit virke fremstillede Alfred Vogel (1902 – 1996) sine produkter af friske planter. Den ekstra indsats der ligger i at bruge planterne friske, er stadig det som gør A. Vogel produkterne unikke.

Fascination

A.Vogel var enestående til at formidle sin dybe viden om planter og sundhed. Hans entusiasme skinnede igennem under hans konsultationer, i hans bøger, artikler, foredrag og når han mødte andre mennesker på sine bjergvandringer eller studieture til fjerne egne af kloden.