DSC03762_aesculaforce-copy-aspect-ratio-1410-627

Med Aesculaforce Forte blev Elonas dage som butiksassistent markant lettere – bogstaveligt talt

Elona på 28 år arbejder som salgsassistent og tilbringer stort set hele sin arbejdsdag på benene. Det har for hende medført tunge, trætte og hævede ben, som er til stor gene i løbet af arbejdsdagen og ikke mindst i fritiden efter arbejdet. Heldigvis blev symptomerne lindret, og benene lettere med et dagligt tilskud af A.Vogels naturlægemiddel Aesculaforce Forte til tunge, trætte og hævede ben.

Elonas succesoplevelse med Aesculaforce forte

”Aesculaforce Forte har absolut forbedret min hverdag”

Elona var vant til, at arbejdet i butik var lig med ubehag, tyngdefølelse og træthed i benene. Derfor takkede hun ja til at prøve A.Vogels populære naturlægemiddel Aesculaforce Forte for at se, om det kunne hjælpe hende til at slippe for tunge og trætte ben. Elona fortæller selv om sin oplevelse, da hun begyndte at tage Aesculaforce Forte: ”Aesculaforce har absolut forbedret min hverdag i butikken. Det er et supergodt produkt, der bare virker. Det har minimeret mine symptomer med tunge og trætte ben, så jeg ville bestemt anbefale andre at prøve det.”

”Kvaliteten er i top, og deres produkter virker”

For Elona er brandet A.Vogel klart et kvalitetsstempel – også når det kommer til Aesculaforce Forte. ”Kvaliteten er i top, og deres produkter virker,” forklarer Elona, der også gerne anbefaler produktet til andre med samme gener. ”Jeg anbefaler det gerne til andre. Ja, bare fordi det virker!”, forklarer hun.

Vink farvel til hævede, tunge, trætte og kløende ben med naturlig hjælp

Oplever du som Elona også, at lange dage med stillesiddende arbejde, mange timers transport eller et venekredsløb, der ikke fungerer optimalt, medfører, at benene hæver og dermed føles tunge, trætte og ømme? Eller døjer du med ben, der klør og bliver urolige – især ved sengetid? Med Aesculaforce Forte – naturlægemiddel til lindring af hævelser, tyngdefølelse, kløe, nattekramper og uro i benene – kan generne med det aktive stof aescin fra hestekastanjefrø reducere symptomerne væsentligt.

Ingen resultater