Forskning gradient

Kvalitet og Forskning

Alle vores forskningsaktiviteter er baseret på Alfred Vogels ideer.
Naturen og respekt for denne er omdrejningspunktet for vores arbejde

  • Vi udvikler løbende nye produkter og nye måder at analysere planterne på
  • Vi optimerer og forbedrer eksisterende produkter og undersøger og bekræfter deres virkning i kliniske forsøg
  • Vi bruger alle bestanddelene i en plante (blomsten, stilken og roden), for at sikre en effektiv virkning
  • Vi registrerer vores lægemidler hos de respektive myndigheder i de lande vi er til stede
  • Vi sikrer, at du altid modtager effektive naturlige produkter og sunde nærende fødevarer fra A.Vogel
Forskning og kvalitetskontrol hos A. Vogel

Et kig ind i laboratoriet

Når du tænker på lægeplanter, forestiller du dig sikkert først naturen, marker med lilla echinacea eller lys gul arnica. Men forestiller du dig også et laboratorium? Denne afdeling er et meget vigtigt kontrolpunkt hos A.Vogel. For kvaliteten af ​​et naturlægemiddel er ikke kun bestemt af kvaliteten af ​​råvaren, men også af løbende test og kontrol af hvert produktionstrin – som er sikret af komplekse analyser.

Kvalitetskontrol og forskning

Vores naturlægemidler er blevet videnskabeligt testet for deres effektivitet og sikkerhed, og de har bevist deres terapeutiske effektivitet i kontrollerede kliniske undersøgelser og gennem medicinsk erfaring. Som enhver anden medicin har rationelle naturlægemidler en kompleks godkendelses- og registreringsproces.

Erfaring og moderne forskning
Videnskab er en af ​​vores kerneværdier. Vi kombinerer den traditionelle erfaringsrigdom med aktuelle forskningsdata. Disse indsamler vi sammen med anerkendte institutioner efter de nyeste metoder. Sådan skaber vi et moderne fundament og høj troværdighed for A. Vogel mærket.

 

Kvalitetskontrol hos A.Vogel

Det er ekstremt komplekst, hvad laboratorieteamet fokuserer på i deres analyser. Som regel skal der gennemføres mellem 100 og 200 analysetrin – fra råvarer til mellem- og slutprodukter. For at sige det meget enkelt handler det i sidste ende om at vi skal vise, at det aktive stof er indeholdt i den rigtige mængde i slutproduktet. Men det er ikke kun det. Renhedskriterier såsom forurenende stoffer, tungmetaller og pesticider, kontrolleres også – ofte i samarbejde med eksterne laboratorier.

Hvordan foregår analysen?
Fire trin gennemføres:
1. Karakteristiske analyser for lugt og smag
2. Identitetstjek (indeholder det, hvad der formodes at være i det?)
3. Renhedsparametre (mikrobiologi, tungmetaller, pesticider, alkoholindhold, massefylde = forholdet mellem masse og volumen)
4. Indhold (lægemidlets blystof/aktive stof; blystoffer er plantebestanddele, der bruges i analyser til fytokemisk identifikation; det aktive stof eller lægemidlet er det eller de farmakologisk aktive stoffer i et lægemiddel)

Forskning_5-aspect-ratio-731-573
Forskning_4-1-aspect-ratio-408-487

Ingen resultater