Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

VOGEL DANMARK A/S
Håndværkervej 17B,
8643 Ans By

info@avogel.dk

CVR: 78965215

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler hos os.

Har du spørgsmål?
Det er vores største interesse at du kan have fuldstændig tillid til at handle i vores net-shop og som udgangspunkt kan du forvente samme service som i de mange butikker, der forhandler vores produkter. Har du spørgsmål til nedenstående handelsbetingelser er du altid velkommen til at kontakte os.

1. Køb af varer

Når du har udvalgt de varer du ønsker og har placeret dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige informationer så som navn, adresse og betalingsinformationer. Når bestillingen er gennemført, vil du modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail. Hvis du har yderligere spørgsmål angående køb af varer hos os eller ønsker personlig betjening og vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 8770 8770, mandag–torsdag 9–15, fredag 9–12, eller skrive en e-mail til info@avogel.dk, så står vi klar til at hjælpe dig. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Alle priser er angivet i DKK og inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med bioforce.dk indgås aftaler på dansk.

Forbehold
I tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

Prisfejl
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

2. Ordrebekræftelse

Du modtager en ordrebekræftelse på mail straks efter du har afgivet din bestilling. Mangler du en kopi af din ordrebekræftelse da send os en mail til info@avogel.dk. Vi besvarer normalt mails indenfor 24 timer i hverdagene.

3. Betaling

Du betaler med Dankort, Visa, Mastercard, eller MobilePay via Bambora Online ePay.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller

2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Der tages ikke kortgebyr ved betaling på bioforce.dk. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser er angivet i DKK og er inklusiv 25 % moms. Priserne er dagspriser.

4. Sikkerhed

Sikkerheden i vores netbutik er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun Bambora Online ePay, der har adgang til dine kortdata. Hverken bioforce.dk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb.

5. Leveringsbetingelser

Fragt op til 20 kg Ordrer under 199 kr. inkl. moms Ordrer over 199 kr. inkl. moms
GLS levering til pakkeshop 50 kr. inkl. moms 0 kr.
GLS levering til privatadresse 68,75 inkl. moms 68,75 inkl. moms

Ved forsendelser over 20 kg kontaktes vores salgsafdeling på tlf. 8770 8770.

NB! Der leveres udelukkende til adresser i Danmark.

Alle ordrer leveres indenfor 2–3 hverdage. Der må dog påregnes lidt længere leveringstid i forbindelse med helligdage og ferieperioder. Vi sender alle forsendelser med GLS. Dette gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og du bedes kontrollere pakkens indhold ved modtagelse. Er pakken og/eller indholdet beskadiget når du modtager det, bør du anmelde det til os med det samme, gerne 2 dage efter modtagelsen. Er pakken synligt beskadiget, bør du nægte modtagelse af pakken. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

6. Fortrydelses- og returret

Hvis du skulle fortryde købet, har du 14 dage fra den dag du modtager dine varer til at meddele os, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til ordre@avogel.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet blot ved at nægte modtagelse af varen. Fra meddelelsestidspunktet skal du indenfor 14 dage returnere varen til os. Du skal selv betale for returnering af varen og du er ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du finder retursedlen som vedhæftning til din ordrebekræftelse, eller du kan download den her. Send den gerne til os pr. e-mail inden fortrydelsesfristen udløber. Vedlæg også gerne en kopi af formularen i returpakken, sammen med registrerings- og kontonummer til en evt. bankoverførsel.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Herunder eksempelvis kosmetik.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Returnering
Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
A.Vogel Danmark A/S
Håndværkervej 17B
8643 Ans By

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Vi anbefaler, at varen returneres via Post Nord eller GLS som pakke. På den måde er der mulighed for at spore pakken og dermed fjerne enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til os. Yderligere har du mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Modtagelse af varer der returneres på efterkrav eller sendes uden porto nægtes.

7. Bekræftelse på modtagelse af returvarer

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

8. Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter modtagelsen. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det forudsætter selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamationsretten kan dog være begrænset af varens naturlige holdbarhed, se produktets emballage for holdbarhed. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt os venligst på tlf. 8770 8770 eller info@avogel.dk Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) retur-fragtomkostninger.

Returvarer sendes til:
A.Vogel Danmark A/S
Håndværkervej 17B
8643 Ans By

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden porto eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine rimelige retur-fragtomkostninger.

Er pakken og/eller indholdet beskadiget når du modtager det, bør du anmelde det til os med det samme, eller gerne 2 dage efter modtagelsen. Er pakken synligt beskadiget, bør du nægte modtagelse af pakken. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

9. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på bioforce.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen udelukkende med det formål, at kunne levere varen til dig. Ingen personlige oplysninger, der registreres af os, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand, bortset fra i det omfang det er nødvendigt for at opfylde afsendelse af varer, herunder f.eks. ved videregivelse af oplysninger til speditør.

Personoplysningerne registreres hos A.Vogel Danmark A/S og efter levering af ordren opbevares oplysningerne udelukkende til regnskabsbrug.

Hvis der derudover indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

  • Direktøren og de ansatte hos A.Vogel Danmark A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
  • Den dataansvarlige på bioforce.dk er A.Vogel Danmark A/S.
  • Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
  • Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos A.Vogel Danmark A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til A.Vogel Danmark A/S via e-mail info@avogel.dk.

Læs vores fulde privatlivspolitik.

10. Cookies

På bioforce.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Læs vores cookie-politik.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

11. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på telefon: 87 70 87 70 eller skriv en besked til os her. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

www.forbrug.dk

Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

12. Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på bioforce.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere bioforce.dk

Handelsbetingelserne er opdateret 02.05.2024

Ingen resultater