Hør om andres oplevelser med Echinaforce, og bliv klogere på forebyggelse og lindring af forkølelse

Du kan både forebygge og behandle forkølelse med Echinaforce® – fx når du er træt, udmattet og belastet

Det er ofte, når vi er ekstra belastede, har lidt for travlt, er trætte og udmattede, at forkølelsen rammer os. Men i modsætning til, hvad mange tror, kan du faktisk forebygge og behandle forkølelse med Echinaforce – et naturlægemiddel til lindring af lette forkølelsessymptomer. Din hverdag behøver dermed ikke, uanset årstiden, være præget af drænende forkølelser, hvis du sørger for at øge din krops modstandskraft over for forkølelse med Echinaforce, allerede inden snuen rammer. Dermed forvandler du forkølelsessæsonen til din helt egen Echinaforcesæson.

Echinaforce er dit værn mod forkølelse – hele året

Vi forbinder ofte forkølelse med det våde, klamme efterår og isnende kolde vinterdage. Men sandheden er, at forkølelse også sagtens kan ramme os på alle andre tidspunkter af året. De fleste af os har nok fx oplevet en rigtig forårs- eller sommerforkølelse, da vi allermindst ventede det. Så sørg altid for at have Echinaforce i medicinskabet, så du kan sætte ind med dråberne i perioder, hvor du er træt, udmattet og belastet. Så undgår du forkølelsen, og du og familien kan i stedet nyde hverdagens stjernestunder fuldt ud med både energi og overskud.

Slip forkølelsen, og kom hurtigt tilbage på fuldt blus

Skulle uheldet alligevel være ude, og sidder du allerede med tungt hoved og løbende næse, så kan Echinaforce heldigvis også lindre lettere forkølelsessymptomer, så du hurtigt slipper ud af den drænende tilstand og får dit velvære tilbage. Men husk, når forkølelsessymptomerne viser sig, er det med at komme i gang med Echinaforce hurtigst muligt. Jo før du sætter ind, jo større chance er der for, at du kan nå at tage forkølelsen i opløbet.

I Echinaforce® får du alle de aktive stoffer med fra den økologiske og lokalt dyrkede Echinacea

Den smukke røde solhat bliver dyrket økologisk lokalt i Schweiz, hvor man forarbejder planterne og deres rødder, straks efter de er høstet. På den måde kan man sikre, at de aktive stoffer i planten bevares bedst muligt i det endelige produkt. Denne produktionsmetode er unik for A.Vogels Echinaforce, da der i dette produkt udelukkende anvendes friske planter.

Echinaforce®

Echinaforce® er et naturlægemiddel. Læs indlægssedlen. Echinaforce® Orale dråber (udtræk af Purpur solhat), pakningsstørrelser 50 ml / 100 ml / 2x100 ml. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlæge-middel til brug ved lindring af lettere forkølelsessymptomer. Styrker kroppens immunforsvar og øger derved modstandskraften overfor forkølelse. Dosering: Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højst 8 uger. Må kun efter aftale med læge anvendes til gravide, ammende eller børn under 12 år. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Bør ikke bruges sammenhængende i mere end 8 uger af gangen. Kontakt læge ved forværring af symptomer eller høj feber. Allergiske patienter skal kontakte lægen inden brug. Præparatet indeholder ethanol (65 % Vol.) og må derfor ikke anvendes hvis du er i behandling med antabus eller metronidazol (mod betændelse). Kontraindikationer: Overfølsomhed over for planter af kurvblomstfamilien (f.eks. krysantemum eller bynke). Tuberkulose, leukæmi, bindevævssygdomme og andre autoimmune sygdomme. Dissemineret sklerose. HIV-infektion, anden immundefekt eller immunosupression. Sygdomme relateret til hvide blodlegemer. Bivirkninger: Ingen almindelige bivirkninger er registreret.