Echinaforce® sørgede for, at Anna Marie slap for forkølelse og bihulebetændelse

Som følge af forkølelse døjede Anna Marie i flere år med bihulebetændelse, og hun blev til sidst desperat for at slippe ud af den drænende tilstand. Echinaforce® blev svaret på hendes bønner. Echinaforce kan både anvendes akut og forebyggende, og derfor kunne Anne Marie endelig slippe af med sin forkølelse, og derfor udeblev hendes bihulebetændelse også. Hvis Anna Marie i dag mærker en forkølelse komme snigende, så bruger hun Echinaforce. Hun har aldrig siden haft bihulebetændelse.

”Når jeg kan mærke, at der er optræk til forkølelse, så tager jeg Echinaforce”

Anna Maria oplevede, som så mange andre, at hun døjede med langvarige forkølelser, som satte sig ekstra godt fast og var meget svære at komme af med. ”Jeg begyndte at tage Echinaforce, fordi jeg sådan døjede med forkølelser, der ofte endte i bihulebetændelse. Siden har jeg ikke haft det,” fortæller Anna Marie om sin første oplevelse med Echinaforce. Anna Marie sørger i dag altid for at have en flaske Echinaforce stående, så hun kan tage forkølelsen i opløbet. ”Når jeg kan mærke, at der er optræk til forkølelse, så tager jeg Echinaforce,” fortæller Anna Marie.

”Echinaforce har gjort en stor forskel i min hverdag”

Echinaforce har ifølge Anna Marie haft en stor og positiv indvirkning på hendes velvære. ”Det har hjulpet mig, og jeg ved, det hjælper og virker,” forklarer Anna Marie og understreger: ”Echinaforce har gjort en stor forskel i min hverdag.” En af de mest markante fordele ved at tage Echinaforce er ifølge Anna Marie den hurtige virkning. ”Når jeg begynder at svede, så ved jeg, det er begyndt at virke. Sådan ca. efter tre timers tid,” fortæller Anna Marie, der naturligvis også videregiver sine positive oplevelser med Echinaforce til andre. ”Jeg anbefaler det gerne til andre, ja!” siger Anna Marie.

”Jeg begyndte at tage Echinaforce, fordi jeg sådan døjede med bihulebetændelse. Siden har jeg ikke haft det. Så Echinaforce har gjort en stor forskel i min hverdag. Når jeg nu kan mærke, at der er optræk til forkølelse, så tager jeg Echinaforce. Det har hjulpet mig, og jeg ved, det hjælper og virker. Så jeg anbefaler det gerne til andre.”

Anna Marie

Anna Marie er 68 år, pensioneret, har tre børn og bor med sin mand ved Struer.

Det øgede behov for at leve sundt kom som følge af en livstragedie

Det værste, man nok kunne forestille sig at opleve, oplevede Anna Marie. Hun mistede sin søn, hvilket satte sine spor. Anna Marie kunne mærke, at helbredet dalede, og hun har derfor i dag stort fokus på sin sundhed. ”Jeg sørger for at få masser af grønt og leve efter det, som man ellers anbefaler. Og det gjorde virkelig en forskel,” forklarer Anna Marie og tilføjer: ”Jeg tager også Fiskeolie, B-, C- og D-vitamin, krom og Q10, og så dyrker jeg folkedans, zumba og svømmer for at holde mig i gang.” Anna Marie er derudover en uddannet inden for alternativ behandling, hvilket gør, at hun altid læser det med småt i sin udvælgelse af det rette kosttilskud eller naturlægemiddel, så hun vælger det, der dækker hendes behov bedst.

”Når jeg ser en rød solhat, tænker jeg altid på A.Vogel”

Ifølge Anna Marie har rød solhat skabt en særlig betydning: ”Jeg har endda købt rød solhat for at have den i haven, fordi den er så smuk. Når jeg ser en rød solhat, tænker jeg altid på A.Vogel”, fortæller hun. Anna Marie sætter samtidig pris på andre af A.Vogels produkter. ”Jeg bruger også Herbamare Urtesalt, Echinacea Spray og halsbolsjerne, og Bronchoforce har jeg også brugt,” uddyber Anna Marie og forklarer yderligere: ”Jeg ved, at det, der er i produkterne, er af råvarer fra de Schweiziske alper, og at det er god kvalitet.”

Echinaforce®

Echinaforce® er et naturlægemiddel. Læs indlægssedlen. Echinaforce® Orale dråber (udtræk af Purpur solhat), pakningsstørrelser 50 ml / 100 ml / 2x100 ml. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlæge-middel til brug ved lindring af lettere forkølelsessymptomer. Styrker kroppens immunforsvar og øger derved modstandskraften overfor forkølelse. Dosering: Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højst 8 uger. Må kun efter aftale med læge anvendes til gravide, ammende eller børn under 12 år. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Bør ikke bruges sammenhængende i mere end 8 uger af gangen. Kontakt læge ved forværring af symptomer eller høj feber. Allergiske patienter skal kontakte lægen inden brug. Præparatet indeholder ethanol (65 % Vol.) og må derfor ikke anvendes hvis du er i behandling med antabus eller metronidazol (mod betændelse). Kontraindikationer: Overfølsomhed over for planter af kurvblomstfamilien (f.eks. krysantemum eller bynke). Tuberkulose, leukæmi, bindevævssygdomme og andre autoimmune sygdomme. Dissemineret sklerose. HIV-infektion, anden immundefekt eller immunosupression. Sygdomme relateret til hvide blodlegemer. Bivirkninger: Ingen almindelige bivirkninger er registreret.