Lynstegte grønsager med Kelpamare
2 personer
Det skal du bruge
2-3 fed hvidløg
200 g broccoli
150 g svampe
1 rød peber
1 rød sød chili
½ stærk chili
½ spsk. Kelpamare
100-150 g. pasta, nudler eller A. Vogel Råris
Fremgangsmåde
Hak hvidløget fint, og steg det i lidt olivenolie på en pande ved middel varme. Del broccoli i små buketter, skær svampe i halve, og skær rød peber i tynde strimler.
Steg grøntsagerne sammen med det let brunede hvidløg. Steg i 5-6 minutter, hvorefter du tilsætter Kelpamare og chili og rører rundt. Server med pasta, nudler eller A.Vogel Råris.
A.Vogel Økologiske Råris – smagfulde og upolerede ris
Ris er populære på mange middagsborde og her kommer de i en økologisk og velsmagende version. A.Vogel Råris er økologisk dyrkede og upolerede. Og så smager de helt fantastisk. Rårisene kan anvendes til alle risretter og har en god og fyldig smag. Prøv dem for eksempel i en risotto, som en dejlig vegetarret. Eller udskift de traditionelle hvide ris i de risretter, du normalvis laver og foretrækker, med Økologiske Råris, og oplev en stor forskel i smag. De fungerer også rigtig godt i risengrød.
A.Vogel Kelpamare®
Kelpamare® er en meget velsmagende vegetabilsk kryddersauce, som fremhæver smagen i din madlavning. Den giver en unik aroma til dine sammenkogte retter, wokretter, asiatiske retter, sushi og lignende. Du kan anvende den alle de steder hvor du vil anvende soya sauce. Kelpamare indeholder gulerod, pastinak, porre, løg og tang. Tangen understøtter bl.a. smagen af fisk og kød, men er ligeledes velegnet til at give vegetariske og veganske retter en afrundet fylde og masser af smag.