Mexicansk inspireret salat
Det skal du bruge
100 g quinoa
100 majskerner
100 g sorte bønner
1-2 avocadoer
½ rødløg
50 g fetaost
En håndfuld friske koriander
Herbamare Spicy Urtesalt
Dressing:
½ dl olivenolie
Saft af 1 lime
1 spsk. honning
Tilbehør:
tortilla chips, jalapenos og limebåde
1. Skyl quinoa grundigt i vand og kog det efter pakkens anvisning. Dræn quinoa og skyl i koldt vand. Sæt det til side.
2. Skær avocado og rødløg i skiver.
3. Rør dressingen sammen.
4. Bland quinoa, majskerner, bønner, avocadoskiver og rødløg sammen med dressingen.
5. Top med smuldret feta og koriander
6. Server med sprøde tortilla chips, stærke jalapenos og syrlige limebåde. Velbekomme!
Herbamare Spicy Urtesalt
Et godt salt er et smagfuldt krydderi og ikke blot en smagsforstærker. Med Herbamare Spicy Urtesalt får du et chilikrydret pift, som fungerer perfekt til både varme retter, sommerens grillretter eller som en mere varieret smagsgiver til frokostbordet. Herbamare Spicy Urtesalt giver en delikat og krydret smag til både varme og kolde retter. Du kan med fordel krydre alt fra supper, kød, fisk, tomatsauce og varme retter til friske salater og dressinger. Når først Herbamare Spicy Urtesalt er en del af din krydderisamling, kan du nemt integrere urtesaltet på frokostbordet sammen med den klassiske koge- og bordsalt.