
Sprøde hirsebøffer med urtedressing
Det skal du bruge
200 g hirse
600 ml vand
1/2 spsk Herbamare Bouillon
200 g gulerod, finthakket
1 løg, finthakket
4 spsk olie
2 tsk HUSK loppefrøskaller
200 g kvark
100 g yoghurt naturel
1 fed hvidløg, finthakket
1 bundt purløg, finthakket
1 tsk Herbamare Urtesalt
Lidt friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Skyld hirsen grundigt i koldt vand.
- Kog hirsen i vand tilsat Herbamare
bouillon efter anvisning på pakken. - Varm 1 spsk olie på en pande og svits løg i 3 min.
- Tilsæt gulerødder og svits dem kort.
- Rør loppefrøskaller sammen med 3 spsk vand.
- Tilsæt løg og gulerødder samt den afkølede hirse.
- Bland det hele godt sammen og smag til med salt og peber.
- Form til bøffer med våde hænder og steg på en varm pande i den resterende olie til de er gyldne.
- Bland kvark, yougurt, hvidløg, purløg, Herbamare salt og peber sammen til en dressing.
- Server dressingen til de sprøde urtebøffer sammen med fx en salat.

Herbamare Bouillon – en økologisk urtebouillon, der giver din mad pift og masser af smag!
Herbamare Bouillon er en urtebouillon, der kan hjælpe dig med den gode smag i køkkenet. Med Herbamare kan du skrue op for smagen i alt fra varmende vintersupper, simreretter og grundsaucer til vegetarkøkkenet eller de kødfrie dage. Herbamare Bouillon er nemlig fyldt med kraften fra økologisk dyrkede grøntsager og krydderier, hvilket gør den ideel til supper, saucer, sammenkogte retter og i kogevandet til for eksempel ris.
Herbamare Bouillon er lavet af havsalt fra Camargue i Sydfrankrig, friske og økologiske urter og grøntsager, der tilsammen giver urtebouillonen den helt rigtige duft og smag. Fåes også som bouillontern 8 stk.