Fuldkorns risotto
4 personer
Det skal du bruge
1 løg, finthakket
1 fed hvidkøg, finthakket
400 g A. Vogel økologiske Råris
300 g svampe, i skiver
1 ltr. Herbamare bouillon
50 g. parmesan, friskrevet
Olivenolie + smør
Herbamare urtesalt
Peber
Topping:
Parmesan og persille
Fremgangsmåde
Sauter løg og hvidløg i olie i en gryde.
Skyld risene godt og tilsæt dem til løgene.
Tilsæt 1 dl bouillon og rør til risene har absorberet væden.
Tilsæt bouillon lidt ad gangen til væden er brugt og risene er møre. Tilsæt parmasan, når ottoen er færdig. Smag til med Herbamare urtesalt og peber.
Rist svampe i smør, og top risottoen med svampe, ekstra friskrevet parmasan og persille.
Velbekomme!
A.Vogel Økologiske Råris – smagfulde og upolerede ris
Ris er populære på mange middagsborde og her kommer de i en økologisk og velsmagende version. A.Vogel Råris er økologisk dyrkede og upolerede. Og så smager de helt fantastisk. Rårisene kan anvendes til alle risretter og har en god og fyldig smag. Prøv dem for eksempel i en risotto, som en dejlig vegetarret. Eller udskift de traditionelle hvide ris i de risretter, du normalvis laver og foretrækker, med Økologiske Råris, og oplev en stor forskel i smag. De fungerer også rigtig godt i risengrød.
A.Vogel Herbamare® Bouillon
Herbamare Bouillon er en urtebouillon, der kan hjælpe dig med den gode smag i køkkenet. Med Herbamare kan du skrue op for smagen i alt fra varmende vintersupper, simreretter og grundsaucer til vegetarkøkkenet eller de kødfrie dage. Herbamare Bouillon er nemlig fyldt med kraften fra økologisk dyrkede grøntsager og krydderier, hvilket gør den ideel til supper, saucer, sammenkogte retter og i kogevandet til for eksempel ris.
Herbamare Bouillon er lavet af havsalt fra Camargue i Sydfrankrig, friske og økologiske urter og grøntsager, der tilsammen giver urtebouillonen den helt rigtige duft og smag. Fåes også som bouillontern 8 stk.