Salat med grønkål
Det skal du bruge
300 g grønkål
3 dl quinoa
1 lille butternut græskar
240 g kogte kikærter (svarer til en dåse)
Brøndkarse
Dressing:
8 spsk olivenolie
4 spsk balsamico
2 tsk. sennep
2 tsk. honning
Herbamare Urtesalt og peber
1. Skyld quinoaen godt og kog den efter anvisning på pakken.
2. Skær græskaret i mindre stykker, dryp med olivenolie og drys Herbamare Urtesalt salt på. Bages i ca. 15 min. ved 200 grader.
3. Bred kikærter ud på en bageplade og rist dem i ovnen med lidt olivenolie, Herbamare Urtesalt og evt. et drys spidskommen.
4. Skyld, rib og hak grønkålen.
5. Rør dressingen godt sammen.
6. Anret i portionsskåle eller lav en stor salat.
Server med dressingen og brønkarse på toppen – drys med Herbamare Urtesalt
Herbamare Original Urtesalt
Hvis du sætter pris på mad med masser af smag og smæk på smagsoplevelsen, kan du med stor fordel bruge Herbamare Original Urtesalt både til varme og kolde retter. Herbamare Original er et aromatisk og mildt urtesalt som giver din mad en ekstra dimension og kan medvirke til, at du nedsætter dit saltforbrug.