Raw koldskål med müsli
Forlæng sommeren med denne dejlige opskrift på raw koldskål. Den er skøn cremet og perfekt til både morgenmad, eftermiddagssnack eller dessert – top med frisk frugt og müesli.
Det skal du bruge:
1 dl cashewnødder – gerne iblødsat i 4 timer
3,5 dl vand
2 spsk citronsaft
Evt. lidt citronskal
Vaniljepulver
2 spsk. kokossukker, honning eller anden sødme
Evt. 1 lille tsk. lechitin, gør koldskålen endnu mere cremet
A. Vogel müsli til topping
Det hele blendes og smages evt. til med mere citron og sødme. Stil på køl, indtil den skal serveres.
A.Vogel Økologisk Müesli
A.Vogels økologiske müesli indeholder flager af hvede, havre, rug, byg, ristede naturris, mandler, tørrede æbler og rosiner. Æblerne giver müeslien en mild frugtsmag og en sødme, som både store og små vil sætte pris på. De ristede ris gør müeslien knasende sprød, hvilket giver både voksne og børn en skøn smagsoplevelse.