DSC07293_aesculaforce-copy-aspect-ratio-1410-627

”Aesculaforce Forte gav mig mindre tunge og trætte ben og lægge”

Trine på 41 er uddannet ernæringsterapeut og fører med sin store interesse for kost og sundhed en sund og aktiv livsstil. Alligevel får Trine tunge og trætte ben, når hun står meget op på jobbet som butiksassistent. For Trine blev A.Vogels naturlægemiddel Aesculaforce Forte til lindring af hævelser, tyngdefølelse, kløe, nattekramper og uro i benene en kærkommen lindring af generne, så hun kunne klare sig gennem arbejdsdagen på lettere ben og uden en følelse af spændthed i læggene.

Trines succesoplevelse med Aesculaforce forte

”Jeg fik tunge og trætte ben, når jeg stod meget op”

Som butiksassistent består Trines arbejde i at stå og gå mange timer i døgnet, og det havde visse negative følger. ”Jeg fik tunge og trætte ben, når jeg stod meget op,” forklarer Trine og tilføjer: ”Aesculaforce Forte gav mig mindre tunge og trætte ben og lægge, så jeg har bestemt haft god effekt af det!” På den måde har det daglige tilskud af Aesculaforce Forte lettet hverdagen i butikken for Trine, der nu bedre kan klare de lange arbejdsdage uden de tidligere gener.

”Aesculaforce Forte styrker og bygger op, så det har længerevarende effekt”

Noget af det, som Trine især ser som en force ved virkningen af Aesculaforce Forte er den længerevarende effekt: ”Aesculaforce Forte styrker og bygger op, så det har længerevarende effekt.” Aesculaforce Forte er nemlig fremstillet af udtræk af friskhøstede Hestekastanjefrø, der indeholder det aktive stof aescin, som har en karsammentrækkende effekt. Aescin opstrammer og styrker blodårerne og modvirker derved, at der siver væske ud fra karrene og danner ødemer.

Trine er trofast bruger af A.Vogels produkter

Som ernæringsterapeut har Trine om nogen styr på, hvad de kosttilskud og naturlægemidler, hun tager, indeholder. Og her er A.Vogel et brand, som hun sætter stor pris på. ”For mig er A.Vogel lig med kvalitet, gennemtestede produkter, gode råvarer,” fortæller Trine og tilføjer: ”A.Vogels nænsomme behandling af råvarerne sikrer, at de aktive stoffer bevares.” Trine svarer da også prompte, da spørgsmålet falder på, om hun kunne finde på at anbefale Aesculaforce Forte til andre: ”Absolut, det ville jeg!” understreger Trine.

Ingen resultater