Echinaforce_1-copy-2-aspect-ratio-1410-627

Bettes konstante forkølelser blev stoppet med Echinaforce®

I dag er sundhed noget af det vigtigste for Bette på 65 år grundet perioder med svækket helbred. For at kunne passe på sig selv er hun derfor nødt til at leve sundt. Hvis Bette kan mærke, at en forkølelse er på vej, har perioder med ekstra travlhed, og immunforsvaret generelt har brug for en ekstra hånd, så tager hun Echinaforce®, og naturlægemidlet er derfor også blevet fast inventar i Bettes liv.

Bette succesoplevelse med Echinaforce®

Nu tager jeg Echinaforce®, når jeg er ved at blive forkølet”

Når jeg er forkølet, så har jeg det halvskidt, er mat og træt, har kriller i halsen, og næsen begynder at løbe.” Dette er Bettes beskrivelse af sine typiske forkølelsessymptomer, som hun i flere år konstant var plaget af. ”Jeg var uafbrudt forkølet i årevis. Jeg tænkte, jeg må gøre noget. Det kan ikke bare blive ved og ved og ved. Og så tænkte jeg: Ok, nu prøver jeg Echinaforce® og lever lidt A.Vogel-agtigt. Og det var med rigtig godt resultat, for jeg blev faktisk ikke forkølet,” fortæller Bette med et kæmpe smil på læben og fortsætter: ”Nu tager jeg Echinaforce®, når jeg er ved at blive forkølet.

”Også i perioder, hvor jeg har lidt for travlt, hjælper Echinaforce® på immunforsvaret.”

Det er til gengæld ikke kun, når forkølelsen begynder at kunne mærkes, at Bette benytter sig af Echinaforce®. ”I perioder, hvor jeg har lidt for travlt, hjælper Echinaforce® på immunforsvaret,” forklarer Bette, der generelt altid er opmærksom på at tage sig af sin sundhed. ”Hvis jeg begynder at leve usundt, ved jeg, at det går ud over det hele,” fortæller Bette, der alligevel ikke er helt fanatisk, men stadig sørger for at spise varieret og grønt samt holder sig aktiv med sin fysisk krævende fritidsaktivitet som hesteejer. ”Jeg kan også se, hvordan heste, hunde og dyr får dårligt helbred, når de ikke lever sundt.”

”Jeg ville gerne fortælle om Echinaforce®, fordi det er et godt produkt”

For Bette signalerer Echinaforce® kvalitet, fordi naturlægemidlet har været på markedet i mere end 60 år. ”Jeg ville gerne fortælle om Echinaforce®, fordi det er et godt produkt, som er meget afprøvet. Indianerne startede med det for mange, mange år siden,” forklarer Bette og siger tilmed: ”Og det har en god effekt på forkølelse.” Bette er derudover ikke bleg for at videregive sine positive oplevelser med Echinaforce® til andre. ”Jeg anbefaler Echinaforce® og giver det uopfordret til andre. Så spørger de altid, hvad det er, jeg bruger. Jeg vil ikke gå og overbevise folk om, at naturmedicin er godt, men når de ser effekten på mig, kan de selv se, at det virker,” fortæller Bette, der synes, at man som hovedregel skal gøre sig sine egne erfaringer, hvad angår naturprodukter og helsekost.

”A.Vogels produkter bruger jeg”

Bette har taget A.Vogels helhedsterapeutuddannelse, som derfor giver hende et helt særligt kendskab til naturprodukter. Dette betyder også, at Bette er kritisk, når hun skal beslutte, hvilke kosttilskud og naturlægemidler hun skal bruge. ”Der findes meget, som bare er lidt let købt og ikke grundigt nok undersøgt på markedet. Der er ustyrlig meget vildledning og meget forvirrende markedsføring,” forklarer Bette og uddyber: ”Det er svært at finde ud af, hvad der er til hvad. Råvarerne er for dårlige, og effekten er derefter.” Det er da også lige netop råvarerne i Echinaforce®, som Bette vægter højt, når hun skal forklare om produktets fordele. ”Mit immunforsvar bliver bedre, så det holder det, det lover. Det er et godt produkt af nogle gode råvarer. Når man bruger det, virker det,” siger Bette. Derudover benytter Bette også en masse andre A.Vogel-produkter: ”Jeg bruger Echinaforce®, Herbamare Urtesalt og Bouillon og Bronchoforce. Og ja, Urticalcin, som er eminent godt!” understreger Bette.

Ingen resultater