Christina Ulrikka blev fri for hedeture efter 14 dage med Menosan

”Jeg har bare haft alle symptomerne på overgangsalder,” siger 48-årige Christina Ulrikka, som i starten af sine 40’ere i høj grad døjede med gener og symptomer grundet overgangsalderen – herunder især hedeture. Menosan blev svaret, da der kun gik 14 dage, før symptomerne og generne var i bedring, og Christina Ulrikka kunne starte på ny med en tilværelse uden ubehagelige hedeture og med en masse overskud.

”Der gik omkring 14 dage, og så indtil nu har der simpelthen ikke været noget”

Christina Ulrikka er en af de mange, som oplevede, at hendes symptomer tog til i styrke, som hun kom længere op i 40’erne.”Og da jeg så kom hen sidst i 40’erne, synes jeg, det blev værre og værre. Hedeturene kom oftere og oftere, der var ikke noget mønster i det. Både om dagen og om natten.” I Christina Ulrikkas tilfælde gik der godt 14 dage, inden hun mærkede en effekt af Menosan. Hun fortæller følgende om oplevelsen: ”Der gik omkring 14 dage, og så indtil nu har der simpelthen ikke været noget. Jeg har simpelthen ikke haft en eneste hedetur i tre måneder.” Det var først, da Christina Ulrikka løb tør for Menosan-tabletter og tog en pause på tre uger, at en række symptomer viste sig igen. ”Jeg løb tør og tog det ikke i tre uger, og så har jeg lige fået en snert af det igen. Måske en enkelt hedetur,” fortæller Christina Ulrikka.

”Sundhed går vi meget op i også i forhold til miljøet”

I dag er Christina Ulrikka 48 år og bor med sin mand i Risskov i Århus. Hun går meget op i sundhed, både i forhold til sig selv og naturen: ”Sundhed går vi meget op i også i forhold til miljøet. Jeg er sådan halvvejs vegetar. Jeg spiser egentlig kun fjerkræ og fisk. Det har jeg gjort i 12-13 år,” fortæller Christina Ulrikka, der nyder at lave dejlige, lækre salater, og hendes mand har med tiden også har lært at nyde glæden ved at spise masser af grønt. ”Mine forældre er vegetarer også, så det har jeg ligesom haft med mig altid. Jeg har også købt en af de der, der renser vandet. Jeg går meget op i at sortere affald. Jeg sorterer alt!” understreger Christina Ulrikka.

”Jeg har bare haft alle symptomerne på overgangsalder, men så prøvede jeg Menosan, og der gik omkring 14 dage, og så var symptomerne væk, og de er ikke kommet tilbage. Der har simpelthen ikke været noget. Slet ingenting. Jeg fandt ud af, at jeg faktisk slet ikke have tænkt over det. Jeg havde simpelthen ikke haft en eneste hedetur i tre måneder. Jeg ville helt afgjort anbefale det til andre.”

Christina Ulrikka

48 år, SOSU-assistent, bor med sin mand i Århus.

”Jeg har bare haft alle symptomerne på overgangsalder!”

I Christina Ulrikkas liv indtrådte overgangsalderen relativt tidligt. ”Jeg har ikke været mere end i starten af 40’erne. Jeg var igennem en masse hormonbehandlinger, og så begyndte mine blodprøver at vise, at jeg faktisk var på vej i overgangsalderen,” forklarer Christina Ulrikka, som i sin tid blev noget overrasket over, at overgangsalderen for hende var noget helt andet, end den havde været for hendes mor. ”Min mor var faktisk 50, da hun kom i overgangsalderen, og hun mærkede ingenting. Jeg har bare haft alle symptomerne på overgangsalder!” Christina Ulrikka har til gengæld mest haft symptomer i forhold til hedeture, som så også var voldsomme og ubehagelige. ”Jeg har aldrig kunnet svede. Jeg holder på varmen. Det er, som om det ligger sig som sådan en hinde om mig,” fortæller Christina Ulrikka og forklarer yderligere, hvordan det rent faktisk føles indeni, når man har hedeture: ”Hvis man forestiller sig, at man står foran en brændeovn og så lige åbner lågen og mærker den der varme, der kommer indefra. Der er nærmest som et tog, der kører hen over en. Det er simpelthen så ubehageligt.” Som mange andre kvinder oplever, så kom Christina Ulrikkas hedeture ikke blot i dagstimerne, men også om natten. ”De kommer jo på alle mulige underlige tidspunkter. Og man vågner om natten, og man har det bare så varmt. Jeg kan ikke svede det ud. Og man kan ikke komme af med den der varme igen. Jeg holder det bare i mig. Det er enormt ubehageligt.”

”Jeg ville helt afgjort anbefale det til andre”

Christina Ulrikka er fra barnsben vokset op med kosttilskud og alternativ behandling. ”Jeg er vokset op i en lidt alternativ familie, hvor kosttilskud har været en naturlig ting. Men selvfølgelig kan man være nødt til at gå til lægen nogle gange,” forklarer Christina Ulrikka, der selv blev begejstret over at skulle starte på Menosan, da det netop er baseret på salvie og er et helt naturligt kosttilskud. ”Det kunne jeg da simpelthen godt tænke mig at prøve, hvis det kunne gøre noget ved det. Jeg tænkte, hvorfor ikke prøve noget naturligt fremfor at tage noget, der påvirker systemet. Noget, som ikke skader kroppen på nogen som helst måde,” fortæller Christina Ulrikka, der selv fik anbefalet produktet af sin veninde: ”Og så har jeg en veninde, der har prøvet det, fordi hun svedte rigtig meget. For hende havde det ikke noget med overgangsalder at gøre. Det har reduceret generne med over halvdelen for hende,” forklarer Christina Ulrikka og siger endvidere: ”Jeg ville helt afgjort anbefale det til andre. Det er selvfølgelig min oplevelse, og man ved jo ikke, om det virker for andre. Men det er jo helt naturligt, så det skader jo ikke at prøve.

”Jeg synes generelt, at A.Vogels produkter er gode”

Man kan dermed sige, at Christina Ulrikka har fået A.Vogels produkter ind med modermælken. ”Ja, jeg kender A.Vogel godt. Mine forældre har taget det i årevis,” fortæller Christina Ulrikka og fortsætter: ”Jeg tænker på produkter som Echinaforce. Og Boldocynara-dråberne, dem kan jeg ikke leve uden. Dem tager min mor også.” Christina Ulrikka forklarer følgende om sit generelle forhold til helsekost og A.Vogel: ”Jeg har altid haft lyst til det alternative. Det, synes jeg, er spændende. Jeg synes generelt, at A.Vogels produkter er gode.”

Menosan

A.Vogel Menosan er et kosttilskud lavet på udtræk af økologisk dyrkede og friskhøstede salvieplanter. Salvie har i generationer været brugt til meget andet end som smagsgiver i madlavning. Salvie hæmmer nemlig øget svedsekretion ved overgangsalder og bidrager til kvinders velvære ved overgangsalder. Mange bruger derfor Menosan som en håndsrækning til at komme igennem alle overgangsalderens faser uden at være hæmmet af svedeture og uden at give afkald på det fysiske velvære trods ændringer i hormonbalancen.