Echinaforce_1-copy-2-aspect-ratio-1410-627

Gitte havde ikke flere sygedage, efter hun startede på Echinaforce®

I perioder, hvor Gitte, der er produktchef i fødevarebranchen, har sørget for at tage Echinaforce® forebyggende og til behandling af forkølelsessymptomer, har hun ikke haft en eneste sygedag med forkølelse. Af den grund har Gitte konstant en flaske Echinaforce® i sit medicinskab og foreslår gerne andre at følge hendes eksempel.

Gittes succesoplevelse med Echinaforce®

”Jeg var forkølet hele tiden”

I dag er Gitte 47 år og bor med sin mand og deres søn i Holte, men da hun var i starten af 20’erne boede hun i en utrolig dårlig lejlighed og var konstant forkølet. ”Jeg var forkølet hele tiden. Og så sagde min veninde: ´Det kan simpelthen ikke passe. Du skal prøve det her naturprodukt, som min mor bruger´,” forklarer Gitte om første gang, hun blev introduceret til Echinaforce®. ”Og det smagte jo lidt specielt, og det grinede vi meget af. Men det virkede jo, og jeg sagde til min veninde: ´Hvorfor har du ikke sagt det før?´” siger Gitte smilende. ”Nu bruger jeg det hele tiden. Og nu er der også kommet et produkt med Echinacea til mit barn, så det tager han,” forklarer Gitte og tilføjer: ”Min mand har været lidt forbeholden, men han kan virkelig ikke afvise effekten.”

”Hvis jeg tager Echinaforce®, så kan jeg faktisk afbøde, at jeg bliver forkølet”

Jeg får først ondt i halsen, begynder at hoste, bliver tyk i halsen, og så bliver jeg forkølet,” fortæller Gitte om de symptomer, hun som regel oplever i forbindelse med forkølelse, og som de fleste mennesker formentlig kan genkende, når vi er ved at blive forkølede. ”Men hvis jeg tager Echinaforce®, så kan jeg faktisk afbøde, at jeg bliver forkølet. Så kan jeg tage det i opløbet,” uddyber Gitte.

”Jeg lægger mig faktisk aldrig mere syg af forkølelse”

På trods af at man gør alt for at forebygge en forkølelse, så kan selv den bedste jo blive ramt alligevel. Det er også tilfældet for Gitte. ”Jeg bliver typisk forkølet i starten af vinteren og i slutningen, og det er også der, energien flader helt ud,” forklarer Gitte, der altså nu ved, hvornår og på hvilke tidspunkter hun skal være ekstra opmærksom på at få sat ind med Echinaforce®: ”Det tager toppen af og gør, at det ikke bliver så slemt, hvis man er ramt af forkølelse,” fortæller hun og uddyber: ”Så jeg lægger mig faktisk aldrig mere syg af forkølelse. Jeg er ikke sygemeldt fra arbejdet.”

”Før i tiden har jeg bare ignoreret det, når jeg blev forkølet, og så blev det bare værre”

Ifølge Gitte er det lige så vigtigt at lytte til sin krops signaler, som det er at tage Echinaforce® for at forebygge og bekæmpe forkølelse. ”Det, at man fokuserer på at gøre noget, så man faktisk også tager hensyn til, at man er forkølet, så man ikke bare kører på og bliver ved at træne osv., men måske nærmere slapper lidt mere af, tager lidt før hjem fra arbejdet og så samtidig tager Echinaforce®, gør hele forskellen,” fortæller Gitte og uddyber: ”Så jeg gør simpelthen noget godt for mig selv. Før i tiden har jeg bare ignoreret det, når jeg blev forkølet, og så blev det bare værre.” Af den grund er Echinaforce® fast inventar i medicinskabet sammen med hovedpinepillerne hjemme hos Gitte og hendes familie.

”A.Vogel er troværdigt og lader produkterne tale for sig selv”

Manden bag A.Vogel-brandet, Alfred Vogel, har en stor passion for urter og naturens virkemidler, og det kan Gitte sagtens forstå. ”Alt det der med urter, det er vildt spændende, det gad jeg godt dykke mere ned i, hvis jeg havde mere tid i mit liv,” forklarer Gitte, der ofte har oplevet, at man i lande som Tyskland, Østrig og Schweiz har en fuldstændig anderledes tilgang til naturprodukter. ”I Tyskland, Østrig og Schweiz er det helt anderledes. Der kan man jo få naturlægemidler både på apoteket og hos lægen. Herhjemme kan man primært få penicillin på recept,” fortæller Gitte og siger til sidst: ”Når vi rejser i Østrig osv., tænker jeg altid på A.Vogel, når jeg ser en rød solhat. Jeg synes, at A.Vogel-brandet er troværdigt og lader produkterne tale for sig selv.”

Ingen resultater