Echinaforce_1-copy-2-aspect-ratio-1410-627

I mere end 30 år har Susanne bekæmpet forkølelse med Echinaforce®

Det var tilbage i 1980’erne, at den i dag 60-årige Susanne fik anbefalet naturlægemidlet, og siden da har hun sværget til Echinaforce®. Echinaforce® har sørget for, at Susanne er sluppet for energiforladte dage, og i stedet er hun sluppet afsted med en mild forkølelse i ny og næ, hvorfor hun den dag i dag stadig bruger produktet.

Susannes succesoplevelse med Echinaforce®

Echinaforce® bliver både brugt forebyggende og som behandling af forkølelse af Susanne

Primært gør Susanne brug af Echinaforce® for at forebygge og undgå forkølelsen. De symptomer, som fortæller hende, at en forkølelse er på vej, er følgende: ”Næsen begynder at blive stoppet, der kommer lidt hosten, og jeg bliver småvarm. Typisk vågner jeg og er lidt tung i hovedet. Så tager jeg Echinaforce® med det samme.” I dag er det mere end 30 år siden, at en kollega fortalte Susanne om Echinaforce®. ”Jeg havde en kollega, der uddannede sig til zoneterapeut. Hun anbefalede mig Echinaforce®, fordi jeg var ved at blive forkølet. Så det brugte jeg, og det hjalp. Og jeg har brugt det siden,” forklarer Susanne og fortsætter: ”Enten slipper jeg helt for at blive forkølet med Echinaforce®. Og hvis det er en af de der meget voldsomme omgange, så gør det, at det i hvert fald bliver et meget mildere forløb. Det tager ligesom toppen,” fortæller Susanne, der også altid gør brug af A.Vogels naturlige næsespray Sinuforce, når næsen begynder at stoppe til. 

”Vi har altid Echinaforce® stående i skabet”

I Susannes og hendes families hjem kan man være sikker på, at der altid er mulighed for et skud Echinaforce®, hvis man har brug for at holde forkølelsen på afstand. ”Vi har altid Echinaforce® stående i skabet. Så har vi det til at tage det forebyggende,” forklarer Susanne og fortsætter: ”Og hvis der er en i min omgangskreds, der er forkølet, så tager jeg det også for ikke at blive smittet.” Echinaforce® er godt nok ikke det eneste produkt, der er fast inventar i Susannes hjem i Valby. Her sørger hun også for, at hele familien er helt dækket ind på mineral- og vitaminbehov – både gennem en sund kost og naturprodukter. ”Vi tager alle sammen både kosttilskud og Echinaforce® hjemme hos os. Det er mig, der styrer vitaminerne og naturlægemidlerne,” fortæller Susanne med et glimt i øjet.

”Med Echinaforce® spilder man ingen dage på forkølelse og manglende energi”

Susanne sætter stor pris på, at hun slipper for tabte arbejdsdage og dage uden energi, idet at hun aldrig er forkølet. ”Echinaforce® gør, at man ikke har nogen dage, hvor man er helt drænet for energi. Med Echinaforce® spilder man ingen dage på forkølelse og manglende energi,” forklarer Susanne og uddyber: ”Ens energikurve får på den måde bare et lille knæk, og man slipper for at komme helt ned i energiniveau.

”Der er en tendens nu, hvor folk får øjnene op for det naturlige”

Dengang Susanne startede på Echinaforce®, så var det ifølge hende selv en anelse flippet.Jeg har taget Echinaforce® siden 1980’erne, da Alfred Vogel kom frem med sin bog. Dengang var det sådan lidt flippet,” fortæller Susanne, der dog har oplevet et skifte i den rigtige retning de seneste år. ”Der er en tendens nu, hvor folk får øjnene op for det naturlige. Det kan man se på det, folk køber og spiser og den stigende interesse for genbrug,” forklarer Susanne. Den naturlige oprindelse i Echinaforce® er netop det, som tiltaler Susanne. ”Det er en fordel, at det er et naturligt produkt. Jeg er sikker på, at det er sundere for kroppen, så jeg ville klart anbefale det til andre,” understreger Susanne og fortsætter: ”Jeg ville gerne fortælle om min oplevelse med Echinaforce®, fordi jeg synes, at det er vigtigt, at folk ved, at der findes gode alternativer til alle de der autoriserede lægemidler.”

Echinaforce® blev Susannes redning fra en sygeeksamen

En forkølelse kommer som regel på de værst tænkelige tidspunkter, hvilket bl.a. skete for Susanne, da hun blev forkølet, lige idet hun skulle forsvare sit speciale. ”Det var lige inden eksamen, hvor jeg bare kunne mærke, at jeg var ved at blive rigtig forkølet,” forklarer Susanne og fortsætter: ”Men jeg havde ikke mere Echinaforce®. Og jeg tænkte, det er simpelthen løgn! Så jeg ringede til min mand og fik ham til at købe noget med hjem, tog straks en ordentlig dosis, og så var det faktisk væk i løbet af et par dage, så jeg var frisk nok til at gå til eksamen.”

”For mig er A.Vogel natur, sundhed og også glæde”

A.Vogel er et brand, som netop stemmer overens med Susannes værdier og fokus på naturlighed og naturprodukter. ”Jeg forbinder A.Vogel med noget, som er ægte. Det er troværdigt,” forklarer Susanne og tilføjer: ”For mig er A.Vogel natur, sundhed og også glæde. Og Echinaceablomsten er for mig indbegrebet af A.Vogel

Ingen resultater