”Når det er noget, der virkelig virker for en, så vil man bare gerne fortælle det til hele verden!”

Thine er 52 år gammel, og hendes historie om generne ved overgangsalderen er præcis, hvad man kan kalde for en solstrålehistorie. Menosan blev løsningen, som gav Thine mulighed for at vinke fuldkommen farvel til de svedeture, som hun havde været præget af i flere år. ”Det føles, som om blodet går i kog. Det er frygteligt!” fortæller Thine om, hvorledes svedeturene generede hende. Thine har nu i to år levet fuldkommen uden svedeture.

”Menosan har virkelig været livsændrende for mig. Så jeg er megafan!”

Det var Thines datter, der fortalte hende om Menosan. ”Min datter Stephanie lever meget sundt, og det var hende, der anbefalede mig Menosan. Hendes mand tog også Menosan, og ham hjalp det på.” Thine har nu taget Menosan i to år, og i disse år har hun været helt symptomfri. ”Jeg har ikke haft en eneste svedetur, efter jeg er startet på Menosan. På et tidspunkt tænkte jeg faktisk, at nu er jeg måske ovre overgangsalderen, men der gik ca. 14 dage, så kom svedeturene igen,” forklarer Thine og siger med et strålende smil på læben: ”Menosan har virkelig været livsændrende for mig. Så jeg er megafan! Det har virkelig gjort en forskel for mig.”

”Det føles, som om blodet går i kog. Det er frygteligt”

Dengang Thine kom i overgangsalderen, var hun i høj grad præget af svedeture om dagen. ”Jeg kunne sidde der og mærke, åh nej, nu kommer det, hvor det ruller og bobler i hele kroppen. Det føles, som om blodet går i kog. Det er frygteligt!” fortæller Thine om den følelse, hun fik, når en svedetur var på vej. Thine ville personligt have foretrukket, at hende svedeture, som det sker for de fleste andre, var kommet om natten. ”Jeg har ikke haft nattesvedeture. Der ville jeg jo gerne bytte, for der er man jo bare sig selv i stedet for om dagen.” Det værste ved at være præget af svedeture var for Thine, at hun aldrig vidste, hvornår den næste kom. ”Man kan komme til at fokusere så meget på det, at man sidder og frygter for den næste. Jeg frygtede at sidde et eller andet sted, når det kom. For eksempel til en jobsamtale. Det fylder jo så meget. Man kan jo ikke abstrahere fra det,” forklarer Thine for derefter at uddybe: ”Eller det kunne jeg ikke, nu er det jo efterhånden længe siden. Det er jo ikke noget, man dør af, men det er virkelig ubehageligt at være i.”

”Jeg har ikke haft en eneste svedetur, efter jeg er startet på Menosan. Menosan har virkelig været livsændrende for mig. Så jeg er megafan! Det har virkelig gjort en forskel for mig. Jeg har fortalt om det til alle, jeg er kommet i nærheden af. Jeg føler virkelig, at alle bør kende det. Når folk spørger, hvad de skal gøre, så siger jeg, I skal bare tage dét her!”

Thine

52, bor i Randers og har arbejdet i medicinalindustrien i mange år.

”Jeg har fortalt om Menosan til alle, jeg er kommet i nærheden af”

Eftersom Thine selv har kunnet sige farvel til svedeturene, efter hun begyndte på Menosan, så har hun altid været klar på at anbefale kosttilskuddet til enhver, hun mødte, som stod i samme situation. ”Jeg har fortalt om det til alle, jeg er kommet i nærheden af. Jeg føler virkelig, at alle bør kende det. Når folk spørger, hvad de skal gøre, så siger jeg, I skal bare tage dét her!”, forklarer Thine og fortsætter grinende: ”Sådan er det jo, når der er noget, der virkelig virker for en. Så vil man fortælle det til hele verden.” Thine vil på den måde gerne kunne hjælpe andre til at blive hjulpet, ligesom hun selv er blevet det. ”Det er bare, fordi jeg synes, det er så godt. Så det vil jeg gerne være med til at brede ud.

”Jeg føler mig alment bedre tilpas, efter jeg er blevet vegetar”

52-årige Thine fra Randers har i mange år arbejdet i medicinalindustrien som distriktschef, sælger og underviser. Det er for Thine ekstremt vigtigt med en sund livsstil, hvor man også får bevæget sig. ”Jeg føler mig allermest sund, når jeg har gået en rigtig lang tur, og når jeg spiser vegetarisk. Jeg føler mig alment bedre tilpas, efter jeg er blevet vegetar,” fortæller Thine og fortsætter: ”Jeg tænker meget over, hvad jeg spiser. Altså jeg får helt dårlig samvittighed, når jeg drikker en light-sodavand, selvom jeg virkelig godt kan lide det. Men nu presser jeg ingefær og putter det i mit vand og mit danskvand i stedet. Og det smager bare så godt.”

Ville også vælge A.Vogel en anden gang

Inden Thine fik introduktion til Menosan, kendte hun slet ikke brandet A.Vogel for andet end af navn og fra hylderne i helsekostbutikken. ”Jeg kendte ikke ellers A.Vogel ud over Menosan. Men hvis jeg nu skulle bruge et kosttilskud, så er det da klart, at det ville ligge lige for at prøve A. Vogel i stedet for at vælge noget andet, når man har prøvet noget, der virker så godt. Noget der har så virksom en effekt,” forklarer Thine.

Menosan

A.Vogel Menosan er et kosttilskud lavet på udtræk af økologisk dyrkede og friskhøstede salvieplanter. Salvie har i generationer været brugt til meget andet end som smagsgiver i madlavning. Salvie hæmmer nemlig øget svedsekretion ved overgangsalder og bidrager til kvinders velvære ved overgangsalder. Mange bruger derfor Menosan som en håndsrækning til at komme igennem alle overgangsalderens faser uden at være hæmmet af svedeture og uden at give afkald på det fysiske velvære trods ændringer i hormonbalancen.