Slut med problemer med at holde sig om dagen og sove om natten for Kim

For 56-årige Kim medførte en lettere, godartet prostataforstørrelse gener både om natten og på jobbet som vinduespudser grundet hyppig vandladningstrang. Et tilskud af Prostasan® hver dag – et naturlægemiddel mod hyppig vandladningstrang hos mænd grundet lettere forstørret prostata – gav Kim sin sammenhængende søvn tilbage, og der har siden ikke været problemer for Kim med at holde sig, og han kan nu igen passe sit arbejde uden at være bekymret for en akut vandladningstrang.

”Prostasan har givet mig en bedre søvn”

Som mange andre mænd, der passerer de 50 år, mærkede Kim også gener i form af de klassiske symptomer på en godartet prostataforstørrelse. ”Jeg skulle tisse om natten – mindst én gang. Og om dagen skulle jeg ofte tisse (hvilket er besværligt, når man er vinduespudser og ikke altid lige har adgang til toilet),” forklarer Kim og forsætter: ”Det gav også problemer med at holde sig.” Kim kunne efter 2 måneder på Prostasan mærke en effekt. ”Jeg synes efter to måneder, at det gav en virkning. Jeg skulle ikke længere op om natten (kun enkelte nætter), og om dagen kan jeg holde mig længere,” fortæller Kim om sin oplevelse og understreger: ”Jeg vil bestemt anbefale andre at prøve Prostasan. Men man skal prøve i mindst 3 måneder for at kunne vurdere virkningen.” Det er om natten, at Prostasan har medført den største forskel i Kims hverdag: ”Prostasan har givet mig en bedre søvn – og det er jo altid en fordel,” fortæller Kim smilende og fortsætter: ”Da jeg løb tør for Prosatasan, vendte symptomerne tilbage – desværre. Så jeg er gået i gang igen.

”Jeg synes efter to måneder, at det gav en virkning. Jeg skulle ikke længere op om natten (kun enkelte nætter), og om dagen kan jeg holde mig længere.”

”Jeg vil bestemt anbefale andre at prøve Prostasan. Men man skal prøve i mindst 3 måneder for at kunne vurdere virkningen.”

Kim

Kim, 56 år, vinduespudser, har 1 voksen datter og bor med sin hustru i Bjerringbro.

Kim blev med tiden overbevist om, hvilken effekt kosttilskud og naturlægemidler har

Det har ikke altid været en del af Kims hverdag at tage naturlægemidler og kosttilskud. ”Gennem tiden har jeg været meget forbeholden og skeptisk overfor disse ting, men har måttet overgive mig og bøje mig for effekten af forskellige produkter,” forklarer Kim, der både tager forskellige kosttilskud i dag og tager Echinaforce i brug, når han er forkølet. ”Jeg må indrømme, at det virker!” understreger Kim.

”Jeg vil gerne dele min erfaring, så andre også kan prøve, om det kan hjælpe dem”

Det er altid individuelt, hvordan naturlægemidler virker på en, og det var noget, som Kim især var bevidst om, da han sagde ja til at prøve Prostasan. ”Jeg havde hørt om flere, der havde haft gode erfaringer med produktet. Selv oplevede jeg, at min nattesøvn blev forstyrret af, at jeg skulle tisse – så jeg tænkte, det var et forsøg værd,” forklarer Kim, der heldigvis oplevede en lindring af sine symptomer og af den grund naturligvis vil anbefale andre at prøve Prostasan. ”Jeg vil gerne dele min erfaring, så andre også kan prøve, om det kan hjælpe dem.

”De fleste andre kosttilskud, der bruges i familien, er fra A.Vogel”

I Kims hjem er kosttilskuddene og naturlægemidlerne fra A.Vogel fast inventar: ”De fleste andre kosttilskud, der bruges i familien, er fra A.Vogel,” fortæller Kim og fortsætter: ”De er ikke de billigste – men til gengæld er de højt koncentrerede og effektfulde.” For Kim er A.Vogel derfor et brand med kvalitet i højsædet, og som han gerne anbefaler til andre: ”Jeg ville absolut anbefale A.Vogel til andre – det er gode produkter fremstillet under gode forhold.

Prostasan®

Prostasan® er et naturlægemiddel mod hyppig vandladning hos mænd, som skyldes lettere, godartet prostataforstørrelse. Prostasan kan anvendes ved karakteristiske symptomer på let forstørret prostata såsom hyppig vandladningstrang, efterdryp, følelsen af ufuldstændig blæretømning, eller hvis der er problemer med at få vandladningen i gang. Prostasan forstyrrer ikke den seksuelle formåen.

Den aktive ingrediens i Prostasan er savpalmebær

Prostasan indeholder ekstrakt af økologisk dyrkede savpalmebær. Savpalmen er en hårdfør palme- lignende plante med savtakkede blade, der især er udbredt i Florida. Bioforce anvender økologiske bær fra en specialiseret plantage i Florida, hvor savpalmen dyrkes og de friske bær plukkes og sendes til Schweiz, hvor de nænsomt forarbejdes, så de vigtige fedtsyrer bevares bedst muligt.

Prostasan® er et naturlægemiddel. Læs indlægssedlen. Prostasan® (ekstrakt af savpalmefrugt), pakningsstørrelser 30/90 stk. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til lindring af vandladningsbesvær på grund af godartet, lettere forstørret blærehalskirtel, når en læge har udelukket anden årsag til sygdommen. Dosering: Voksne: 1 kapsel dagligt. Virkningen kan først vurderes efter 3 måneder. Hvis der er opnået symptomlindring, kan behandlingen fortsættes. Prostasan® er ikke egnet til børn. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Ved nedsat lever- eller nyrefunktion bør forsigtighed udvises. Kapslerne indeholder sorbitol. Hvis du ikke tåler visse sukkerarter, skal du tale med din læge. Kontraindikationer: Overfølsomhed over for savpalmefrugt eller øvrige indholdsstoffer. Forkortet produktinformation er baseret på produktresumé dateret 19. januar 2012, som kan rekvireres hos A.Vogel Danmark A/S på tlf. 8770 8770.